Seiklejate Vennaskond on noorteorganisatsioon, mis loodi mitteformaalsel kujul juba aastal 2003, praeguseks on tegu MTÜ-ga. Aastatel 2004-2015 oleme korraldanud üheksa noortevahetust ja kaheksa koolitust Eestis ja viinud läbi mitmeid kohalikke üritusi. Oleme üks Eesti suurimaid saatvaid organisatsioone, saates aastas sadu noori ja noortega töötavaid inimesi noortevahetustesse ja koolitustele. Samuti oleme saatev organisatsioon EVS vabatahtlikele, meil on projekte nii Euroopas, Aasias kui Aafrikas.

18 september 2012

Noortevahetus Hispaanias! (Osalejad leitud)

Hispaanias, Madriidis toimub noortevahetus 2-11 november, mille teemaks on diskrimineerimise ennetamine, noorte töötus ja multikultuursus. Kohal on noored Hispaaniast, Eestist ja Rumeeniast. Eesti noortele on kokku 13 kohta (vanus (15/18-25) + üks koht grupijuhile (vanusepiiranguta). Endal tuleb katta 30 % reisikuludest ja kulutused reisikindlustusele (max 10 €) ja toidule/joogile Eesti õhtu jaoks.  Alguses tuleb pilet osta ise (100 %), kohapeal saab 70 % tagasi. Hetke seisuga (võib muutuda) on pileti täishind 210 €. 

Loe projektist lähemalt: https://docs.google.com/open?id=0B_Z8714EpcR0Mnc2aE82aThVUjQ (siin on kogu info).

Eesti osalejad:

Andrea A.
Helena A.
Jane T.
Kerli K.

Lauri L.
Maria P.
Mariliis L.
Mariliis P.

Valeria M.
Hiie-Helen R.
Iris V.
Sulev S.
Mirjam R

Fred P.

(Juhul kui te ei ole saanud kinnitavad maili, siis kontrollige oma ankeedis olevat e-maili ja seejärel kirjutage: seiklejate.vennaskond@gmail.com).