Seiklejate Vennaskond on noorteorganisatsioon, mis loodi mitteformaalsel kujul juba aastal 2003, praeguseks on tegu MTÜ-ga. Aastatel 2004-2015 oleme korraldanud üheksa noortevahetust ja kaheksa koolitust Eestis ja viinud läbi mitmeid kohalikke üritusi. Oleme üks Eesti suurimaid saatvaid organisatsioone, saates aastas sadu noori ja noortega töötavaid inimesi noortevahetustesse ja koolitustele. Samuti oleme saatev organisatsioon EVS vabatahtlikele, meil on projekte nii Euroopas, Aasias kui Aafrikas.

21 mai 2013

Noortevahetus Makedoonias keskkonnakaitse teemal

Ohridi järv
10-20. juuni toimub Makedoonias Orhidi linnas noortevahetus, mille teemaks on keskkonnakaitse ja roheline mõtteviis. Kohal on noored erinevatest Euroopa riikidest (vaata lähemalt päevakavast). Eestist on oodatud kandideerima noored vanuses 18-25. Kohapeal on elamine ja toit tasuta, alguses tuleb osta ise lennukipiletid, millest hiljem saab pangaülekandega 70 % tagasi. Lennukipiletite puhul tuleks arvestada vähemalt 350 €, seega omakulu on ca 100 €. Enne projekti toimub Eesti osalejatele ettevalmistav kohtumine.

Vaata päevakava siit: https://docs.google.com/file/d/0B_Z8714EpcR0QWRRbWNJTUxYaDA/edit?usp=sharing

Kandideerimiseks lae alla kandideerimisvorm siit: https://docs.google.com/file/d/0B_Z8714EpcR0NzM4MEI5Q1lRbUU/edit?usp=sharing, pane faili nimeks oma ees- ja perekonnanimi + Makedoonia ja saada see seiklejate.vennaskond@gmail.com 25ks maiks