Seiklejate Vennaskond on noorteorganisatsioon, mis loodi mitteformaalsel kujul juba aastal 2003, praeguseks on tegu MTÜ-ga. Aastatel 2004-2015 oleme korraldanud üheksa noortevahetust ja kaheksa koolitust Eestis ja viinud läbi mitmeid kohalikke üritusi. Oleme üks Eesti suurimaid saatvaid organisatsioone, saates aastas sadu noori ja noortega töötavaid inimesi noortevahetustesse ja koolitustele. Samuti oleme saatev organisatsioon EVS vabatahtlikele, meil on projekte nii Euroopas, Aasias kui Aafrikas.

04 detsember 2013

Koolitus Gruusias sotsiaalsest tõrjutusest, inimkaubandusest ja koduvägivallast

1.- 10. aprill toimub Kobuletis, Gruusias koolitus, mille eesmärgiks on uurida sotsiaalse tõrjutusega seotud teemasid, ning rääkida ka inimkaubandusest ja koduvägivallast. Kandideerima on oodatud noortega töötavad inimesed (18+), kellele see teema huvi pakub, ja kes tahaksid ennast selles valdkonnas täiendada. Eesti osalejatele on kaks kohta. Kohal on 37 noortega töötavat inimest 14st erinevast riigist. Osalemine koolitusel on tasuta (tasuta koolitus, majutus, söök), ise tuleb alguses katta sõidukulud, millest 70 % saab tagasi (edasi-tagasi piletid algusega Tallinnast Tbilisisse maksavad hetkel ca 300 €, seega on lennupiletite omakulu ca 81 €). Kandideerimiseks täida ära ANKEET 12. detsembriks (kaasa arvatud), küsimused postita siia kommentaaridena (äkki on teistel samad küsimused). Gruusiasse reisimiseks on vajalik pass. 

Veel infot:


The training course will be based on non – formal learning and will include theoretical lectures, presentations, and discussions as team works in mix teams, role plays or art methods. The training course will connected youth leaders and workers coming from EU and Easter Europe and Caucasus region.
With this Training Course we want to give possibilities to the leaders of the youth and youth workers that are focused on marginalized and vulnerable groups facing social exclusion to increase their knowledge on the topic of human trafficking and violence. At the same time we strive towards shearing best practices and lessons learned with their colleagues.
Moreover the TC focuses on family violence and tackles questions on how family violence is “supporting” human trafficking. We will discuss the rights, responsibilities, the biggest sending regions and accepting countries and also ways of inclusion.
37 youth workers from 14 countries are participating in this project.