Seiklejate Vennaskond on noorteorganisatsioon, mis loodi mitteformaalsel kujul juba aastal 2003, praeguseks on tegu MTÜ-ga. Aastatel 2004-2015 oleme korraldanud üheksa noortevahetust ja kaheksa koolitust Eestis ja viinud läbi mitmeid kohalikke üritusi. Oleme üks Eesti suurimaid saatvaid organisatsioone, saates aastas sadu noori ja noortega töötavaid inimesi noortevahetustesse ja koolitustele. Samuti oleme saatev organisatsioon EVS vabatahtlikele, meil on projekte nii Euroopas, Aasias kui Aafrikas.

04 august 2014

Kandideeri vabatahtlikuks Togosse, Vietnami või Indoneesiasse!

Seiklejate Vennaskonna partnerlusel on valmimas projekt, mille käigus saavad Eesti noored vanuses 18-30 minna kuueks kuuks vabatahtlikuks Togosse, Vietnami või Indoneesiasse. Projekt esitatakse 2. septembri tähtajaks ning projekti rahastus selgub 2015 aasta alguses. Teenistuse perioodiks on planeeritud 1. aprill - 30. september 2015. Vabatahtlikuks minna soovijatelt oodatakse ka oma poolset panust projekti kujundamisel - vabatahtlikud valitaksegi enne projekti esitamist välja, et suurendada projekti heaks kiitmise tõenäosust. Vabatahtlikuks saavad kandideerida ainult need noored, kes pole varem üle kahe kuu pikkust Euroopa vabatahtlikku teenistust teinud. Vabatahtlikule on tasuta majutus, toit, erinevad koolitused, keelekursused ja viisakulud. Lisaks kaetakse enamus (teatud juhtudel isegi 100 %) reisikuludest.

Iga projekti kohta saab lähemalt lugeda siit:

TOGO, Aafrika

Kandideerimiseks vali õige ankeet (tuleb lisada ka CV, motivatsioonikiri ja pilt) ja täida see ära enne 8. augustit (kaasa arvatud) - ikka inglise keeles. 

ANKEEDID:


Küsimused palume postitada siia kommentaaridena! 

Näiteks eelnevate vabatahtlike kogemusest Balil saab lugeda blogist: http://voicesofcreativity.blogspot.com/