Seiklejate Vennaskond on noorteorganisatsioon, mis loodi mitteformaalsel kujul juba aastal 2003, praeguseks on tegu MTÜ-ga. Aastatel 2004-2015 oleme korraldanud üheksa noortevahetust ja kaheksa koolitust Eestis ja viinud läbi mitmeid kohalikke üritusi. Oleme üks Eesti suurimaid saatvaid organisatsioone, saates aastas sadu noori ja noortega töötavaid inimesi noortevahetustesse ja koolitustele. Samuti oleme saatev organisatsioon EVS vabatahtlikele, meil on projekte nii Euroopas, Aasias kui Aafrikas.

01 juuli 2015

EVS vabatahtlikuks Portugali!

Hetkel on üks vaba koht, et minna EVS vabatahtlikuks Arrimali, Portugali 01.09.2015-29.02.2016. Projekti teemaks on keskkond ning erinevad tegevused sellega seoses, tegevus ise toimub väikeses maakohas. Loe projekti kohta lähemalt SIIT (NB! Sealsed kuupäevad on valed, lugege ainult kirjeldust).

Vabatahtlikul on tasuta elamine, toit, kindlustus ja erinevad koolitused. Samuti igakuine taskuraha ning ka reisikulud on kaetud (praeguse seisuga katab 100 %).

Kui oled huvitatud, saada oma inglise keelne CV ja motivatsioonikiri evs.seiklejad@gmail.com 10. juuliks (kaasa arvatud). Küsimused postita kommentaaridesse.