Seiklejate Vennaskond on noorteorganisatsioon, mis loodi mitteformaalsel kujul juba aastal 2003, praeguseks on tegu MTÜ-ga. Aastatel 2004-2015 oleme korraldanud üheksa noortevahetust ja kaheksa koolitust Eestis ja viinud läbi mitmeid kohalikke üritusi. Oleme üks Eesti suurimaid saatvaid organisatsioone, saates aastas sadu noori ja noortega töötavaid inimesi noortevahetustesse ja koolitustele. Samuti oleme saatev organisatsioon EVS vabatahtlikele, meil on projekte nii Euroopas, Aasias kui Aafrikas.

03 august 2015

EVS vabatahtlikuks Hispaaniasse alates 1. september!



Otsime EVS vabatahtlikku Murcia'sse Hispaanias perioodiks 01.09.2015 - 31.07.2016. Projekti teemaks on töö lastega. Projekt on juba rahastuse saanud! Loe projekti kohta lähemalt SIITKandideerimiseks saada oma inglise keelne CV ja motivatsioonikiri: evs.seiklejad@gmail.com ja noemi.euroaccion@gmail.com (mõlemale korraga) 5.08.2015ks (kaasa arvatud). Kirja pealkirjaks pane "SVE CUCURUMILLO" ja oma nimi. Vanusepiirang 18-30. 


Projekti puhul on tegu Euroopa vabatahtliku teenistuse projektiga. Projektis võib osaleda ainult juhul, kui varem ei ole osalenud üle 2 kuu pikkuses teenistuses. Projektides on vabatahtlikule tasuta majutus, toit jm kohapealne, samuti saab iga kuu taskuraha (see on riigiti erinev). Kaetakse ka reisikulud (vastavalt km arvule), üldiselt katab see 90 - 100 % reisikuludest.

Loe Euroopa vabatahtlikust teenistusest lähemalt meie kodulehelt: http://www.seiklejad.org/euroopa-vabatahtlik-teenistus.html.

Vaata ka infot Euroopa Noored lehel:
http://euroopa.noored.ee/rahastus/euroopa-vabatahtlik-teenistus/vabatahtlikule/

Kandieerides veendu, et su motivatsioonikiri vastab just sellele konkreetsele projektile ning on omapärane ja huvitav. Soovitame kandideerida võimalikult ruttu ja mitte jätta seda viimasele minutile. Valiku teevad koos saatev, vastuvõttev ja koordineeriv organisatsioon. Juhul kui osutud valituks, tuleb sul kohe olla valmis oma osalust kinnitama.

Kohustuslik (rangelt soovitatav) on osaleda ka pre-departure koolitusel 29.08 Tallinnas.

Täiendavad küsimused postita siia kommentaaridena või lisa facebooki kommentaaridena.