Seiklejate Vennaskond on noorteorganisatsioon, mis loodi mitteformaalsel kujul juba aastal 2003, praeguseks on tegu MTÜ-ga. Aastatel 2004-2015 oleme korraldanud üheksa noortevahetust ja kaheksa koolitust Eestis ja viinud läbi mitmeid kohalikke üritusi. Oleme üks Eesti suurimaid saatvaid organisatsioone, saates aastas sadu noori ja noortega töötavaid inimesi noortevahetustesse ja koolitustele. Samuti oleme saatev organisatsioon EVS vabatahtlikele, meil on projekte nii Euroopas, Aasias kui Aafrikas.

18 jaanuar 2017

Otsime EVS vabatahtlikku Portugali - mine kohe! :)

Otsime EVS vabatahtliku Portugali projekti, mis juba käib, teenistusse tuleks minna esimesel võimalusel (hiljemalt 1. veebruar) ning teenistus kestab 5-6 kuud) .  Projekt toimub väikeses külas Arrouquelas, kus elab umbes 800 inimest. Koht on küllaltki eraldatav ja asub umbes tunnise autosõidu kaugusel Lissabonist. Projekti käigus tuleb vabatahtlikel erinevaid üritusi korraldada külas koos teiste vabatahtlikega, näiteks on võimalik töötada nii laste, vanurite kui ka puuetega inimestega. Lugege organisatsiooni/projekti kirjeldust SIIT. Projekti on oodatud kandideerima 18-30 aastased noored, kes pole varem pikaajalist (2+ kuud) Euroopa vabatahtlikku teenistust teinud. Vabatahtlikule on tasuta majutus, toit, tervisekindlustus ja erinevad koolitused. Samuti igakuine taskuraha (ca 100 € kuus). Reisikulud kaetakse vastavalt kokkuleppele korraldajatega (edasi-tagasi piletid). Lisaks sellele on vabatahtlikule ka meie poolne ettevalmistus ja kohapeal erinevad koolitused ja keelekursused. Projekt on rahastuse saanud ja projekti saatvaks organisatsiooniks on Seiklejate Vennaskond.

Hetkel on projektis ka kaks eesti vabatahtlikku, kes vastavad hea meelega ka täiendavatele küsimustele. 

Kandideerimiseks tuleb saata oma inglise keelne CV ja motivatsioonikiri: evs.seiklejad@gmail.com ja alex.jacinto@netcabo.pt (paralleelselt samal ajal) .  Tuleb valmis olla ka skype intervjuuks korraldajatega.

Vabatahtlikult oodatakse, et ta on aktiivne ja loov ja valmis ise initsiatiivi võtma. Samuti ei tohiks hirmutada elu väikeses külas (koht ei ole turistisihtkoht). Vabatahtlik jagab tõenäoliselt maja või korterit koos teiste vabatahtlikega. Samuti tuleb jagada tuba samast soost vabatahtlikuga.

Tegevuste kohta tõid korraldajad välja:


the tasks are related with the work in this kind of institutions
and creative process of volunteers
Games
Workshops
occupational activities
talking with people
presentations
organization of occupational activities
help in life activities (help to walk, during eat time)
teach connected with volunteers competences
organization/clean in house volunteers; H2O house, activity places

Juhul kui osutud valituks, tuleb vabatahtlikul ka osaleda Seiklejate Vennaskonna poolses ettevalmistuses (kokkuleppel).

Postitage kõik küsimused kommentaaridesse, et ka teised näeksid (võib-olla on samad küsimused).