Seiklejate Vennaskond on noorteorganisatsioon, mis loodi mitteformaalsel kujul juba aastal 2003, praeguseks on tegu MTÜ-ga. Aastatel 2004-2015 oleme korraldanud üheksa noortevahetust ja kaheksa koolitust Eestis ja viinud läbi mitmeid kohalikke üritusi. Oleme üks Eesti suurimaid saatvaid organisatsioone, saates aastas sadu noori ja noortega töötavaid inimesi noortevahetustesse ja koolitustele. Samuti oleme saatev organisatsioon EVS vabatahtlikele, meil on projekte nii Euroopas, Aasias kui Aafrikas.

19 juuni 2017

EVS vabatahtlikuks Rumeeniasse

Otsime kahte vabatahtlikke projekti Sighisoara-sse, Rumeenias. Projekti kestvus 1. juuli - 15. november 2017Kandideerida saavad 17-30 aastased noored. 

Projekti teemaks on mõtte ja kõnevabadus ja hetkel on Eesti osalejatele 1 koht. 

Projekti soovitavad meie endised EVS vabatahtlikud! :)

Vaata lähemalt projekti infot:
Mõtte ja kõnevabadus - (re)INVENT YOU(rself) SIIN

Projektis on vabatahtlikule tasuta majutus, toit, tegevused, kindlustus, koolitused ja keelekursused. Kaetakse reisikulud 275 € ulatuses. Samuti on vabatahtlikule igakuine taskuraha (60 €) ja söögiraha (100 €). 

Kandideerimiseks täida ära korraldajate ankeet (allpool). Saada ankeet üheskoos oma CV'ga samaaegselt wildcarpathia@gmail.com ja evs.seiklejad@gmail.com

(re)INVENT YOU(rself) - ANKEET

Täitmiseks lae ankeedid alla.

Kandideerimine kuni osaleja leidmiseni, hetkel 1 vaba koht! (20.06 seisuga). 

Tutvu kindlasti meie vabatahtliku juhendiga SIIN ja infoga Noorteagentuuri lehel SIIN

Kandideerida võivad ainult noored, kes ei ole varem osalenud pikaajalises (2+ kuud) Euroopa vabatahtliku teenistuse projektis. Pikka (2+ kuud) Euroopa vabatahtlikku teenistust saab teha vaid korra elus :)

Palume lisada kõik küsimused kommentaaridesse :)