Seiklejate Vennaskond on noorteorganisatsioon, mis loodi mitteformaalsel kujul juba aastal 2003, praeguseks on tegu MTÜ-ga. Aastatel 2004-2015 oleme korraldanud üheksa noortevahetust ja kaheksa koolitust Eestis ja viinud läbi mitmeid kohalikke üritusi. Oleme üks Eesti suurimaid saatvaid organisatsioone, saates aastas sadu noori ja noortega töötavaid inimesi noortevahetustesse ja koolitustele. Samuti oleme saatev organisatsioon EVS vabatahtlikele, meil on projekte nii Euroopas, Aasias kui Aafrikas.

06 november 2020

Euroopa Solidaarsuskorpuse projekt "Name: This Library is not Quiet" Türgis

   


Otsitakse vabatahtlikku projekti Ankaras, Türgis.  Projekti teemaks on töö puuetega lastega raamatukogus.


Projekti pikkuseks on 12 kuud või 59 päeva. Projekt algab 1. jaanuar 2021 ja kesta kuni  31. detsember  2021. Teine projekt 1. jaanuar 2020 kuni 28. veebruar 2021.

Lisainfo projektist

Kandideerima on oodatud 24 - 30 aastased noored. 
Vabatahtlikule on tasuta majutus, tegevused ja kindlustus. Lisaks saab iga vabatahtlik söögi- ja taskuraha. Liimidi ulatuses kaetakse ka sõidukulud projekti sihtpaika ja tagasi.


K
andideerimine kuni 30.november! 
Kandideerimiseks saada oma inglise keelne CV ja motivatsioonikiri oyuncakkutuphanesi@gmail.com ja 
seiklejate.vennaskond@gmail.com ühtse meilina.


Tutvu kindlasti ka Euroopa solidaarsuskorpuse lisainfoga Seiklejate Vennaskonna lehel SIIN ja Noorteagentuuri lehel SIIN. Kandideerimiseks peab olema kasutaja ESC lehel.