Seiklejate Vennaskond on noorteorganisatsioon, mis loodi mitteformaalsel kujul juba aastal 2003, praeguseks on tegu MTÜ-ga. Aastatel 2004-2015 oleme korraldanud üheksa noortevahetust ja kaheksa koolitust Eestis ja viinud läbi mitmeid kohalikke üritusi. Oleme üks Eesti suurimaid saatvaid organisatsioone, saates aastas sadu noori ja noortega töötavaid inimesi noortevahetustesse ja koolitustele. Samuti oleme saatev organisatsioon EVS vabatahtlikele, meil on projekte nii Euroopas, Aasias kui Aafrikas.

14 oktoober 2013

Koolitus Türgis eri kultuuride tundma õppimisest läbi käsitöö

10-17. november toimub Bursas, Türgis koolitus, mille teemaks on kultuuride vaheline õpe läbi eri riikide käsitöö avastamise. Eesti osalejatele on 2 kohta vanuses 18+. Kandideerimiseks lae alla ANKEET ja saada see 19.10ks (kaasa arvatud) aadressile seiklejate.vennaskond@gmail.com. Osalemine koolitusel on tasuta (majutus, toit, koolitus), ise tuleb osta lennukipiletid, millest hiljem saab 70 % tagasi. Hetke piletid Istanbuli on ca 200 €, seega omakulu on ca 60 €. 

Osalejad leitud!

VEEL PROJEKTIST:


The project will be held in Bursa from  November  10 , 2013 through November 17, 2013 (travel days included),  and will involve approx. 42  participants coming from 16 different countries.
The countries participating are: Italy, Bulgaria,  Greece, Latvia, Macedonia,  Kosovo, Romania, Jordan , Russıa, Check Republıc, Estonia, Turkey, Georgia, Italy, Armenia.

Each organization will participate with 2 participants. 

Project topics:

* Intercultural communication
* Modern media communications like Internet
* Intercultural learning 
* Communication as the most effective way to learn about different cultures.
* Use of traditional handicraft to learn about different cultures