Seiklejate Vennaskond on noorteorganisatsioon, mis loodi mitteformaalsel kujul juba aastal 2003, praeguseks on tegu MTÜ-ga. Aastatel 2004-2015 oleme korraldanud üheksa noortevahetust ja kaheksa koolitust Eestis ja viinud läbi mitmeid kohalikke üritusi. Oleme üks Eesti suurimaid saatvaid organisatsioone, saates aastas sadu noori ja noortega töötavaid inimesi noortevahetustesse ja koolitustele. Samuti oleme saatev organisatsioon EVS vabatahtlikele, meil on projekte nii Euroopas, Aasias kui Aafrikas.

08 jaanuar 2020

Euroopa Solidaarsuskorpuse projekt "Schroedinger's Culture(al) Dillema" Rumeenias

Otsitakse 2 vabatahtlikku Izvoarele'sse, Rumeeniasse. Vabatahtlikud töötavad noorte ja lastega organiseerides kultuurilisi tegevusi. Loe täpsemalt projekti lisainfost.

Projekt algab  esimesel võimalusel ja kestab kuni 1. september 2020. 
Kandideerima on oodatud 18 - 30 aastased noored. 
Vabatahtlikule on tasuta majutus, tegevused ja kindlustus. Lisaks saab iga vabatahtlik söögi- ja taskuraha.
Kaetakse ka sõidukulud 275€ ulatuses. 
Projekti kohta loe lisa SIIN

Kandideerimine ASAP!
Kandideerimiseks registreeri end Solidaarsuskorpuse lehel ja täida avaldus SIIN ning saada oma inglisekeelne CV ja motivatsioonikiri (pealkirjaks märgi "Schroedinger's Culture(al) Dillema") seiklejate.vennaskond@gmail.com 




Tutvu kindlasti ka Euroopa solidaarsuskorpuse lisainfoga Seiklejate Vennaskonna lehel SIIN ja Noorteagentuuri lehel SIIN. Kandideerimiseks peab olema kasutaja ESC lehel.