Seiklejate Vennaskond on noorteorganisatsioon, mis loodi mitteformaalsel kujul juba aastal 2003, praeguseks on tegu MTÜ-ga. Aastatel 2004-2015 oleme korraldanud üheksa noortevahetust ja kaheksa koolitust Eestis ja viinud läbi mitmeid kohalikke üritusi. Oleme üks Eesti suurimaid saatvaid organisatsioone, saates aastas sadu noori ja noortega töötavaid inimesi noortevahetustesse ja koolitustele. Samuti oleme saatev organisatsioon EVS vabatahtlikele, meil on projekte nii Euroopas, Aasias kui Aafrikas.

13 november 2013

Noortevahetus imekaunis Poolas „Senteced to culture“

23-30. novembril toimub noortevahetus enneolematult kaunis lõuna-Poolas, Katowice lähistel, mille eesmärgiks on on leida vastus järgmistele probleemidele:
·         Mis on kultuur ?
·         Kas me suudame seda defineerida ?

Projekti lühike kava –
·         1. päev – saabumine
·         2. päev – tutvumine, reeglid
·         3.-6. päev - erinevad workshopid, erinevate riikide kultuuriõhtud jpm
·         7. päev - lahkumine

Noortevahetuse lõpuks oskab noor paremini mõista kultuuri enda ümber. Kandideerima on oodatud kõik huvitatud noored vanuses 16-25! Projektil osalemine on TASUTA (toitlustus, majutus, erinevad projekti raames toimuvad üritused), kuid alguses tuleb lennupilet iseseisvalt Poola osta, millest saab tagasi 70 % kogusummast (omakulu on 30 %). Hetkeseisuga maksavad piletid poola (Krakowi) ~300 eurot, bussiga minnes on 100 % 100 €, seega omakulu alla 30 €.
Kandideerimiseks lae alla ANKEET ja saada see 15.11ks (kaasa arvatud) aadressile seiklejate.vennaskond@gmail.com

Osalejad leitud!