Seiklejate Vennaskond on noorteorganisatsioon, mis loodi mitteformaalsel kujul juba aastal 2003, praeguseks on tegu MTÜ-ga. Aastatel 2004-2015 oleme korraldanud üheksa noortevahetust ja kaheksa koolitust Eestis ja viinud läbi mitmeid kohalikke üritusi. Oleme üks Eesti suurimaid saatvaid organisatsioone, saates aastas sadu noori ja noortega töötavaid inimesi noortevahetustesse ja koolitustele. Samuti oleme saatev organisatsioon EVS vabatahtlikele, meil on projekte nii Euroopas, Aasias kui Aafrikas.

09 aprill 2014

Koolitus Ukrainas sotsiaalmeediast

19.-26. aprill toimub Odessas, Ukrainas koolitus, mille teemaks on sotsiaalmeedia. Koolitusele on oodatud kandideerima teemast huvitatud noored, noorsootöötajad ja noortejuhid (18+). Eesti osalejatele on 3 kohta. Koolitusel on kohal ka osalejad Armeeniast, Aserbaidžaanist, Bulgaariast, Tšehhist, Gruusiast, Itaaliast, Leedust, Poolast, Rumeeniast, Sloveeniast, Hispaaniast, Türgist  ja Ukrainast. Koolitusel osalemine on tasuta (majutus, söök, kohapealsed tegevused), ise tuleb alguses katta sõidukulud, millest 70 % saab tagasi. Odavaim on lennata Riiast, kust piletid on hetkel ca 260 €, seega omakulu on ca 78 €. Kandideerimiseks täida ära ANKEET . Ukrainasse reisimiseks on vajalik kehtiv pass.

Hetkel (10.04.2014) on koolitusele kaks vaba kohta! Kuigi Ukrainas on hetkel keeruline olukord, siis korraldajad on kinnitanud, et koolituse toimumist see ei mõjuta ja koolituse toimumise koht on ohutu. Enne kandideerimist veendu, et sa oled kursis sellega, mis Ukrainas toimub, teadvustad võimalikke riske ning soovid sellele vaatamata osaleda :)

Veel koolitusest: 

VOICES 2 is follow up project. This is a training course for youth workers, youth project managers and volunteers that will introduce them to the contexts, forms and tools of social media. Fundamentally changing world! We have to run only to stay on place! New tools to engage with individuals, communities, colleagues, partners, and the world at large are social medias. They become the way to inspire, educate and connect. Youth leaders will become familiar with a range of online communication tools. With their knowledge they will increase active participation and citizenship of young people, to foster inclusion, to achieve organizational goals and promote their causes. The knowledge acquired will be immediately applied as participants will develop a concrete social media strategy for their organizations or projects at the end of the course. The TC will be held in Odesa from with promoters from Ukraine, Armenia, Azarbaijan, Bulgaria, Czech Republic, Estonia, Georgia, Italy, Lithuania, Poland, Romania, Slovenia, Spain and Turkey.