Seiklejate Vennaskond on noorteorganisatsioon, mis loodi mitteformaalsel kujul juba aastal 2003, praeguseks on tegu MTÜ-ga. Aastatel 2004-2015 oleme korraldanud üheksa noortevahetust ja kaheksa koolitust Eestis ja viinud läbi mitmeid kohalikke üritusi. Oleme üks Eesti suurimaid saatvaid organisatsioone, saates aastas sadu noori ja noortega töötavaid inimesi noortevahetustesse ja koolitustele. Samuti oleme saatev organisatsioon EVS vabatahtlikele, meil on projekte nii Euroopas, Aasias kui Aafrikas.

19 oktoober 2016

Euroopa vabatahtlik teenistus Itaalias (7 kuud)

15. jaanuar - 15. august toimub Chiari's Itaalias Euroopa vabatahtliku teenistuse projekt, mille teemaks on loovus, kultuur ja töö laste ja noortega. Projekti käigus viivad vabatahtlikud läbi erinevaid töötubasid ja korraldavad üritusi. Eesti osalejale vanuses 18-30 on 1 koht.  Projekti vältel on vabatahtlikele tasuta elamine, toit, taskuraha (115 €/kuus), kindlustus, koolitused ja keelekursused. Samuti kaetakse reisikulud edasi-tagasi 275 € väärtuses.
Projekti info asub SIIN. Sealt leiad ka lingi organisatsiooni infole ja tegevustele. Kindlasti tutvu sellega enne kandideerimist ja küsimused esita siin samas kommentaaridena.

Kandideerimiseks täida ära ankeet SIIN ja  saada oma CV samaaegselt aadressile: evs.seiklejad@gmail.com (kuigi korraldaja teie CV-d ei vaja, siis meie saatva organisatsioonina meie vajame).  Kandideerijatel tuleb olla valmis skype intervjuuks korraldajatega.

Kandideeri enne 30. oktoobrit (kuid mida varem, seda parem). 


Loe ka kindlasti vabatahtliku juhendit Noorteagentuuri lehel: http://euroopa.noored.ee/rahastus/euroopa-vabatahtlik-teenistus/vabatahtlikule/


Kandideerida võivad ainult noored, kes ei ole varem osalenud pikaajalises (2+ kuud) Euroopa vabatahtliku teenistuse projektis.