Seiklejate Vennaskond on noorteorganisatsioon, mis loodi mitteformaalsel kujul juba aastal 2003, praeguseks on tegu MTÜ-ga. Aastatel 2004-2015 oleme korraldanud üheksa noortevahetust ja kaheksa koolitust Eestis ja viinud läbi mitmeid kohalikke üritusi. Oleme üks Eesti suurimaid saatvaid organisatsioone, saates aastas sadu noori ja noortega töötavaid inimesi noortevahetustesse ja koolitustele. Samuti oleme saatev organisatsioon EVS vabatahtlikele, meil on projekte nii Euroopas, Aasias kui Aafrikas.

13 märts 2019

Euroopa Solidaarsuskorpuse projektid Hispaanias


Kaks erinevat vabatahtliku teenistuse projekti Malagas, Hispaanias ootavad vabatahtlike. Projekti teemadeks on töö interaktiivses teaduse keskuses või naabruskonnas,  kus käib töö inimeste/perekondade personaalse arengu toetamisega. Loe rohkem lisatud infost.
Naabruskonna teenistus algab mai/juuni 2019  ja kestab 12 kuud ning teaduskeskuse projekt september 2019 ja kestab 11 kuud. 
Kandideerima on oodatud 18-30 aastased noored. 

Vabatahtlikule on tasuta majutus, tegevused ja kindlustus.
Lisaks antakse iga kuu  taskuraha  ja söögiraha või tagatakse iga kuu vabatahtlikule söök korraldaja poolt. 
Kaetakse ka sõidukulud 530€ ulatuses

Teaduskeskuse projekti kohta loe lisa  SIIN  ning  vaata postrit SIIN. Kandideerimiseks täida  ANKEET (kuni 25. märts!) NB! Lisa ankeedile oma CV ja motivatsioonikiri.

Naabruskonna projekti kohta loe lisa SIIN  ja vaata postrit SIIN. Kandideerimiseks täida  ANKEET (kuni 20. märts!) NB! Lisa ankeedile oma CV ja motivatsioonikiri.


Lisaks saada oma inglisekeelne CV ja motivatsioonikiri seiklejate.vennaskond@gmail.com.



Tutvu kindlasti ka Euroopa solidaarsuskorpuse lisainfoga Seiklejate Vennaskonna lehel SIIN ja Noorteagentuuri lehel SIIN.