Seiklejate Vennaskond on noorteorganisatsioon, mis loodi mitteformaalsel kujul juba aastal 2003, praeguseks on tegu MTÜ-ga. Aastatel 2004-2015 oleme korraldanud üheksa noortevahetust ja kaheksa koolitust Eestis ja viinud läbi mitmeid kohalikke üritusi. Oleme üks Eesti suurimaid saatvaid organisatsioone, saates aastas sadu noori ja noortega töötavaid inimesi noortevahetustesse ja koolitustele. Samuti oleme saatev organisatsioon EVS vabatahtlikele, meil on projekte nii Euroopas, Aasias kui Aafrikas.

24 mai 2019

Noortevahetus ''Before Using Learn What It Is'' Türgis

29. juuni - 06 juuli 2019 toimub Eğirdiril, Türgis noortevahetus.  Noortevahetuse teemaks on ravimite teadlik kasutamine. Kandideerima on oodatud teemast huvitatud noored vanuses 18-30 (grupijuhid 18+).Eesti osalejatele on 6 kohta.

NB! Ööbimine toimub telkides.
Osalemine projektis on tasuta (majutus, toit, tegevused), samuti kaetakse reisikulud 360€ ulatuses.

Projektis on Seiklejate Vennaskonna poolne osalustasu 20 € (loe miks, SIIT).

Reisikindlustus on kohustuslik ja iga osaleja omavastutus. Euroopa ravikindlustuskaardist ainult ei piisa. 


Vaata projekti infopakki SIIN!



Vaata võimalikke piletihindu SIIN.



Kandideerimiseks täida ära taotlusvorm SIIN! Kandideerimine kestab kuni 10. juuni! NB! Ankeet tuleb täita inglise keeles!  



Enne kandideerimist veendu, et saad antud kuupäevadel osaleda ja ole valmis oma osalust kinnitama paari päeva jooksul (juhul kui osutud valituks). 



Tutvu projektidesse mineja ABC -ga SIIN. Küsimused postita kommentaaridesse või facebooki.



NB! Projektis saad osaleda siis kui sa elad antud hetkel Eestis ja reisid projekti Eestist.