Seiklejate Vennaskond on noorteorganisatsioon, mis loodi mitteformaalsel kujul juba aastal 2003, praeguseks on tegu MTÜ-ga. Aastatel 2004-2015 oleme korraldanud üheksa noortevahetust ja kaheksa koolitust Eestis ja viinud läbi mitmeid kohalikke üritusi. Oleme üks Eesti suurimaid saatvaid organisatsioone, saates aastas sadu noori ja noortega töötavaid inimesi noortevahetustesse ja koolitustele. Samuti oleme saatev organisatsioon EVS vabatahtlikele, meil on projekte nii Euroopas, Aasias kui Aafrikas.

06 mai 2019

Töövarju projektid Uruguays ja Keenias (vabatahtlikele) noorsootöötajatele


Otsime osalejaid kahte erinevasse töövarju projekti. Üks projekt toimub  Keenias, Kisumus ja teine Uruguays, Canelones.
Projektid kestavad 1 kuu Eestis ning 1 kuu Keenias või Uruguays. Lisaks on kohustuslik osalus ettevalmistaval ja lõpetaval seminaril Palermos. Eesti osalejatele on kummaski projektis 1 koht. Kandideerima on oodatud noorsootöötajad ning vabatahtlikud noorsootöö valdkonnas (18+). 

Projektide teemaks on töötamine noortega ning noorte koolist väljalangevusega. Lähemalt loe projektide lisainfost.

Kohustuslik on osaleda kõikides ettenähtud projekti faasides:

30. september - 6. oktoober 2019 - ettevalmistav seminar Palermos
7. oktoober - 6.november 2019 - töövari Eestis (koos välismaalt tulevate töövarjudega)
7.november - 8.detsember 2019 - töövari Keenias või Uruguays
9.-15. detsember 2019 - hindamisseminar Palermos

Töövarju tegevuse ajal Eestis töötab osaleja koos välismaalt tulnud töövarjudega. Osalejalt on oodatud selle perioodi vältel täiskohaga pühendumine Seiklejate Vennaskonna tegevusse (5 päeva nädalas, 35-40h). Peamine tööplaan pannakse paika koos osalejatega, kuid peamised tegevused, millega töövari tegeleda saab on:

-Carrying out activities/workshops in local schools/youth centers with focus on inclusion and prevention of early school leaving
-Supporting local and international activities of host organization
-Providing feedback and input for host organization for development/improvement
-Coordinating the activities of local volunteers
-Working on new cooperation project in frame of Erasmus+ with focus on inclusion of NEET youth
        -Supporting organization with everyday tasks related to inclusion of youth with fewer opportunities

Osalejatele on tasuta majutus, tegevused ja kindlustus välismaa teenistuse ajal.

Lisaks antakse välismaal iga kuu  taskuraha  ja söögiraha või tagatakse iga kuu vabatahtlikule söök korraldaja poolt. Loe lähemalt infost.
Kaetakse ka sõidukulud  limiidi ulatuses

Vaata Edu-Action 2.0 kodulehte SIIN. Vaata projekti Facebooki SIIN.

Keenia projekti kohta loe lisa  SIIN.
Uruguay projekti kohta loe lisa SIIN.

Kandideeri kuni 26. mai. Kandideerimiseks täida ANKEET ja saada oma inglisekeelne CV ja motivatsioonikiri seiklejate.vennaskond@gmail.com. NB! Kandidaatidelt on oodatud aktiivne panustamine Seiklejate Vennaskonna töösse ka enne/pärast projekti perioodi. 

NB! Eestis teenistuse tegemiseks oleme välja pakkunud kolm linna (Tartu, Tallinn, Pärnu), kus saaksime välisosalejaid majutada ja toetada (eesti osaleja peab tegema tööd koos välisosalejatega). Kui oled pärit mõnest teisest linnast ning sooviksid projekti jooksul seal töötada siis palun kirjuta meile lisainfosse kuidas saaksid teha selles linnas tööd kuidas näed võimalust töötada seal koos välisosalejatega.