Seiklejate Vennaskond on noorteorganisatsioon, mis loodi mitteformaalsel kujul juba aastal 2003, praeguseks on tegu MTÜ-ga. Aastatel 2004-2015 oleme korraldanud üheksa noortevahetust ja kaheksa koolitust Eestis ja viinud läbi mitmeid kohalikke üritusi. Oleme üks Eesti suurimaid saatvaid organisatsioone, saates aastas sadu noori ja noortega töötavaid inimesi noortevahetustesse ja koolitustele. Samuti oleme saatev organisatsioon EVS vabatahtlikele, meil on projekte nii Euroopas, Aasias kui Aafrikas.

15 jaanuar 2013

Kandideeri partnerlusseminarile Sloveenias

20-26. märts toimub Sloveenias partnerlusseminar, kuhu on oodatud kandideerima aktiivsed noored, noortejuhid ja noorsootöötajad, kes soovivad ellu viia mõne projekti Eestis ning vajavad idee teostamiseks partnereid. Eelkõige on oodatud kandideerima need huvilised, kes on juba Seiklejate Vennaskonnaga seotud, on valmis organisatsiooni esindama ning meie nimel partnerlusi sõlmima. Partnerlusseminaril on kohal riigid nii Euroopa Liidust, Kagu-Euroopast kui Ida-Euroopast. Alguses ostetakse osalejatele korraldajate poolt piletid, kohapeal tuleb tasuda 30 % nende hinnast (ca 80-120 €). Kohapealne toit, majutus ja seminar on tasuta.

Kandideerimiseks lae alla kandideerimisvorm siit: https://docs.google.com/file/d/0B-EOXXBdWHNtTS1XU3RSMmNWWXc/edit (file > download) ja saada see 19.01.2012-ks aadressile seiklejate.vennaskond@gmail.com