Seiklejate Vennaskond on noorteorganisatsioon, mis loodi mitteformaalsel kujul juba aastal 2003, praeguseks on tegu MTÜ-ga. Aastatel 2004-2015 oleme korraldanud üheksa noortevahetust ja kaheksa koolitust Eestis ja viinud läbi mitmeid kohalikke üritusi. Oleme üks Eesti suurimaid saatvaid organisatsioone, saates aastas sadu noori ja noortega töötavaid inimesi noortevahetustesse ja koolitustele. Samuti oleme saatev organisatsioon EVS vabatahtlikele, meil on projekte nii Euroopas, Aasias kui Aafrikas.

04 detsember 2013

Noortevahetus Moldovas vabatahtlikusest ja fotograafiast

22.-30. märts toimub Vodul lui Voda's, Moldovas noortevahetus, mille teemaks on vabatahtlikkus ja aktiivseks kodanikuks olemine, ning seda teemat uuritakse läbi fotograafia. Kandideerima on oodatud noored vanuses 18-26 (+ grupijuht vanusepiiranguta). Eesti osalejatele on kuus kohta. Kohal on noored Armeeniast, Aserbaidžaanist, Moldovast, Eestist, Bulgaariast, Gruusiast, Rumeeniast, Hispaaniast, Poolast ja Leedust. Osalemine noortevahetusel on tasuta (tasuta tegevused, majutus, söök), ise tuleb alguses katta sõidukulud, millest 70 % saab tagasi (hetkel on soodsaim minna Helsingist, kust edasi-tagasi piletid maksavad ca 250 €, seega on lennupiletite omakulu ca 75 €). Kandideerimiseks täida ära ANKEET 12. detsembriks (kaasa arvatud), küsimused postita siia kommentaaridena (äkki on teistel samad küsimused). 

Veel projektist:

What does it mean to be active citizen? What is volunteering? This youth exchange will give us answers on this questions and will help us promote volunteering and active citizenship via creation of photos connected with this themes. Involvement in voluntary activities can provide people with new skills and competencies that can even improve their employability. The project participants will learn how to make and select photographs and combine them with messages for promotion of voluntary activities and active citizenship. The result of this youth exchange will be calendar EU CITIZENS for 2014/15.
Youth exchange will take place in Vodul lui Voda, Chisinau, Moldova from 22nd to 30th March and it will have participants from 10 countries.