Seiklejate Vennaskond on noorteorganisatsioon, mis loodi mitteformaalsel kujul juba aastal 2003, praeguseks on tegu MTÜ-ga. Aastatel 2004-2015 oleme korraldanud üheksa noortevahetust ja kaheksa koolitust Eestis ja viinud läbi mitmeid kohalikke üritusi. Oleme üks Eesti suurimaid saatvaid organisatsioone, saates aastas sadu noori ja noortega töötavaid inimesi noortevahetustesse ja koolitustele. Samuti oleme saatev organisatsioon EVS vabatahtlikele, meil on projekte nii Euroopas, Aasias kui Aafrikas.

30 jaanuar 2014

Koolitus Saksamaal sotsiaalsest ettevõtlusest ning koostöö Aafrika riikidega

Kandideeri koolitusele Saksamaal 9-15. märts, mille teemaks on sotsiaalne ettevõtlus ja konfliktide vastane võitlus. Kandideerima on oodatud 18-35 aastased noored, kes tahaksid omandada uusi teadmisi, et oma projekte ellu viia. Eelkõige siis sotsiaalse ettevõtluse vallas. Tegu on esimese faasiga projektist, kuhu on kaasatud 17 organisatsiooni Aafrikast ja Euroopast. Valituks osutumise korral on koolitus, toit ja majutus tasuta, ise tuleb katta 30 % reisikuludest. Saksamaa koolitusel osalemine on vaid esimene faas, edasi osaletakse online platvormi kaudu ning edukamatel on võimalus osaleda ka nädala pikkuses koolituses augustis Hollandis, kus on kohal parimad Euroopa ja Aafrika noored sotsiaalsed ettevõtjad. Projekt on saanud rahastuse Euroopa Noored programmi 3.2 raames (koostöö teiste maailma riikidega). 

Loe lähemalt ja kandideeri: https://docs.google.com/forms/d/184UKU0b6xR5WLflMdBFVx-D17X9kkjJ5naCVWJ1Mgbw/viewform

Projekti Eesti poolseks partneriks on Seiklejate Vennaskond, kes on projekti korraldaja UNOY Peacebuilders'i liige. Ankeedis tasub ära mainida ka oma seotus Seiklejate Vennaskonnaga, sest ootame eelkõige kandideerima neid, kes on aktiivselt meie tegevustes kaasa löönud, või sooviksid oma sotsiaalse ettevõtluse projekti teha just koostöös Seiklejate Vennaskonnaga. 

Küsimused palume lisada kommentaaridena.