Seiklejate Vennaskond on noorteorganisatsioon, mis loodi mitteformaalsel kujul juba aastal 2003, praeguseks on tegu MTÜ-ga. Aastatel 2004-2015 oleme korraldanud üheksa noortevahetust ja kaheksa koolitust Eestis ja viinud läbi mitmeid kohalikke üritusi. Oleme üks Eesti suurimaid saatvaid organisatsioone, saates aastas sadu noori ja noortega töötavaid inimesi noortevahetustesse ja koolitustele. Samuti oleme saatev organisatsioon EVS vabatahtlikele, meil on projekte nii Euroopas, Aasias kui Aafrikas.

09 august 2016

Videokonkurss "Multikultuursus ja erinevate kogukondade kooseksisteerimine" - tähtaeg pikendatud! :)

Tutvustus

Käesolevaga on meil hea meel välja kuulutada videokonkurss teemal "Multikultuursus ja erinevate kogukondade kooseksisteerimine". Konkursile on oodatud videod, kus kajastatakse multikultuursust või seda kuidas erinevad kogukonnad koos eksisteerivad - Eestis või mujal maailmas :) Konkurss toimub projekti "Balkan Without Hate" raames, mille partner on ka Seiklejate Vennaskond. Konkursile esitatavaid videosid kasutame ühisvideo loomisel augusti lõpus Montenegros toimuval koolitusel. Teema on üldine, seega jätame tegijatele võimaluse rakendada oma loovust :)

Kes saab osaleda?

Osalema on oodatud 1-3 liikmelised tiimid. Tiimiliikmete vanus 13-30. Tiimi liikmed peavad elama Eestis. 

Mis on osalemistingimused?
  • Ühe video maksimaalne kestvus on 4 minutit
  • Video võib olla eesti, inglise või vene keeles (muude keelte puhul võiks olla subtiitrid)
  • Inimesed keda filmitakse peavad olema andnud nõusoleku
  • Video esitamisega nõustuvad autorid, et seda võib kasutada ühisvideo materjalina projekti "Balkan Without Hate" raames
  • Seiklejate Vennaskonnal on õigus mitte avaldada esitatud töid, mis lähevad vastuollu konkursi reeglitega
  • Oluline on idee originaalsus, mitte videos kasutatud tehnilised lahendused ning filmimise kvaliteet
  • Videoklipi heli peab olema omaloominguline, see tähendab ise tehtud muusikapala või mõni muu heli, või kasutatud heli ei tohi olla autoriõigusega kaitstud (autoriõigustega kaitstud muusika kasutamine ilma vastavate regulatsioonide täitmiseta ei ole lubatud)
  • Videod ei tohi õhutada vägivallale ega seadusega vastuolus olevatele tegudele
  • Video tuleb saata meile failina, mida on võimalik facebooki üles laadida. See tähendab, et teil tuleb saata meile link, kus saame video alla laadida ja siis omakorda Seiklejate Vennaskonna facebooki lehele üles laadida
  • Seiklejate Vennaskond jätab endale õiguse teha konkursi tingimuste osas muudatusi
Mis on auhinnaks?

Võitjatiim saa ise valida endale ühe sobiva noortevahetuse, milles nad osaleda soovivad ilma kandideerimata vahemikus 1. september 2016 - 30. august 2017. Valida saavad nad kõigi noortevahetuste vahel, mis vastavad nende vanusele ning osalussoovist peavad nad teada andma enne kandideerimistähtaja lõppu. Projektis ei ole nende jaoks Seiklejate Vennaskonna poolset osalustasu ning ostame neile ise ka piletid projekti (limiidi ulatuses).
Lisaks sellele ootab võitjaid avalik tunnustus.

Millal toimub konkurss?

Videode esitamise periood: PIKENDATUD - videosid saab esitada kuni 12.08.2016. 
Videod Seiklejate Vennaskonna facebookis ja hääletamine:  13.08. - 20.08.2016.

Kuhu esitada?

Allalaaditava video link saatke aadressile seiklejate.vennaskond@gmail.com. Lisage juurde kõigi tiimiliikmete nimed, sünniajad ja e-mailid ja väike kirjeldus oma meeskonnast ja soovi korral ka videost. Jätame endale õiguse küsida täiendavaid andmeid kui vaja :)

Fotokonkurss:
Lisaks on võimalik osaleda fotokonkursil, kuhu ootame samuti fotosid teemal "Multikultuursus ja erinevate kogukondade kooseksisteerimine". Iga fotoga tuleb esitada ka väikene lugu (kirjeldus - 500 kuni 2000 tähemärki), maksimum 3 fotot ühe osaleja kohta. Fotokonkursi puhul on osalus individuaalne ning auhind sama, kui videokonkursi puhul (aga siis ühele ainult :)). Tööde esitamise tähtaeg on 12.08.