Seiklejate Vennaskond on noorteorganisatsioon, mis loodi mitteformaalsel kujul juba aastal 2003, praeguseks on tegu MTÜ-ga. Aastatel 2004-2015 oleme korraldanud üheksa noortevahetust ja kaheksa koolitust Eestis ja viinud läbi mitmeid kohalikke üritusi. Oleme üks Eesti suurimaid saatvaid organisatsioone, saates aastas sadu noori ja noortega töötavaid inimesi noortevahetustesse ja koolitustele. Samuti oleme saatev organisatsioon EVS vabatahtlikele, meil on projekte nii Euroopas, Aasias kui Aafrikas.

04 jaanuar 2017

Projektikirjutamise koolitus Tallinnas 13.-15. jaanuar

SA Archimedes noorteagentuur korraldab projektikirjutamise koolituse Tallinna lähedal, Peetris 13.-15. jaanuar 2017

Seiklejate Vennaskond osaleb koolitusel nõustajana - seega on see just sinu võimalus panna oma idee projekti raamistikku ja teha valmis päris oma projekt. Meie inimesed on nõustajatena koolituse juures, seega aitame nõustada sinu ideed just personaalselt - tulenevalt sinu küsimustest ja vajadustest. Samuti aitame sind sinu ideega peale koolitust, et idee saaks ikka teoks ka!

Osalema on oodatud kõik noored (13-30) ja noortega töötavad inimesed. Koolitus on mõeldud tiimidele, kus on 2-6 inimest. Kui oled hetkel üksinda, siis kirjuta meile: seiklejate.vennaskond@gmail.com ja viime su kokku kellegagi, kes on samas olukorras.

Koolitus algab 13. jaanuaril kell 16.00 ja lõpeb 15. jaanuaril lõunasöögiga. 

Koolitusel osalemine on tasuta, samuti saab süüa ja kaetakse transpordikulud. Majutus on koolimajas, seega tuleb kaasa võtta magamiskott ja madrats. 

Samuti on vägagi soovituslik kaasa võtta vähemalt 1 arvuti grupi peale. 

Koolitusel keskendutakse Erasmus + programmi raames projektide kirjutamisele - eelkõige rahvusvahelistele noortevahetustele ja noortealgatustele. Samas kui sa pole kindel, mille alla su projekti idee läheb, siis see pole takistuseks.

Vaata täpsemat infot koolituse kohta SIIN. Kindlasti peab koolitusel osalemiseks ennast eelregistreerima SIIN  hiljemalt 5. jaanuariks - piisab sellest, et üks inimene teeb seda grupi nimel.

Lisaks palume ära täita selle väga lühikese vormi, kui soovid, et just meie nõustaksime sinu projekti. Palun tee seda SIIN samuti 5. jaanuariks. Kaasatud on ka teised nõustajad, seega on meil hea teada, et info koolituse kohta jõudis sinuni just meie kaudu. Samuti aitame ja toetame sind ka edaspidi peale koolitust. 

Kõik küsimused palume lisada kommentaaridesse :)