Seiklejate Vennaskond on noorteorganisatsioon, mis loodi mitteformaalsel kujul juba aastal 2003, praeguseks on tegu MTÜ-ga. Aastatel 2004-2015 oleme korraldanud üheksa noortevahetust ja kaheksa koolitust Eestis ja viinud läbi mitmeid kohalikke üritusi. Oleme üks Eesti suurimaid saatvaid organisatsioone, saates aastas sadu noori ja noortega töötavaid inimesi noortevahetustesse ja koolitustele. Samuti oleme saatev organisatsioon EVS vabatahtlikele, meil on projekte nii Euroopas, Aasias kui Aafrikas.

17 aprill 2017

Euroopa vabatahtlik teenistus "Did You Know?" Rumeenias

Otsime EVS vabatahtlikke Brasovisse, RumeeniasTeenistuse algus on 1. juuli (kestvus 8 kuud). Eesti vabatahtlikele on 2 kohta. Projekti käigus korraldatatakse erinevaid üritusi, mille eesmärgiks on tõsta teadlikkust vabatahtlikust tööst ja Erasmus+ võimalustest. Kandideerima on oodatud 18-30 aastased noored. Vabatahtlikule on tasuta majutus, söögiraha (100 €/kuus), tegevused ja kindlustus. Lisaks igakuine taskuraha (60 € kuus)  ning kaetakse ka sõidukulud kuni 275 € ulatuses. 

Vaata projekti infopakki SIIN


Kandideerimise tähtaeg on 23. aprill 2017. vabatahtlikud leitud! Kandideerimiseks saada oma inglise keelne CV ja ankeet (lae alla SIIT) paralleelselt (sama e-mailiga) aadressideleevs.seiklejad@gmail.com ja  wildcarpathia@gmail.com.

Projekt on juba rahastuse saanud.

Tutvu kindlasti ka EVS lisainfoga SIIN

Projektis osalemiseks pead elama teenistuse alguses Eestis. Samuti ei tohi sa olla varem teinud pikaajalist (üle 2 kuu) EVSi (seda saab teha ainult kord elus).

Kõik küsimused postita kommentaaridesse, küsi julgelt! :)