Seiklejate Vennaskond on noorteorganisatsioon, mis loodi mitteformaalsel kujul juba aastal 2003, praeguseks on tegu MTÜ-ga. Aastatel 2004-2015 oleme korraldanud üheksa noortevahetust ja kaheksa koolitust Eestis ja viinud läbi mitmeid kohalikke üritusi. Oleme üks Eesti suurimaid saatvaid organisatsioone, saates aastas sadu noori ja noortega töötavaid inimesi noortevahetustesse ja koolitustele. Samuti oleme saatev organisatsioon EVS vabatahtlikele, meil on projekte nii Euroopas, Aasias kui Aafrikas.

16 juuni 2013

Koolitus "I do not know, and I don't care" Hispaanias

8-15. juuli toimub Hispaanias, Madriidis koolitus inimkaubandusest ja sellega seotud ohtudest. Koolitusele on oodatud kandideerima noortejuhid ja noorsootöötajad (18 +), kellele see teema huvi pakub ning kes tahaksid oma teadmisi antud alal täiendada. Projektis osaleb 34 noortega töötavat inimest Euroopa Liidust, Ida-Euroopa ja Kaukaasia piirkonnast ja Kagu-Euroopast. Eesti osalejatele on 2 kohta. Koolitusel osalemine on tasuta (majutus, toit, koolitus), ise tuleb alguses katta lennukipiletid, millest 70 % saab tagasi. Hetke seisuga on piletid ca 260 € edasi-tagasi. Kandideerimiseks lae alla ankeet, täida ära, pane faili nimeks oma ees- ja perekonnanimi ja saada 20. juuniks (kaasa arvatud) aadressile: seiklejate.vennaskond@gmail.com.

Lähemalt: 

The training course TC "I do not know, and I don't care" will take place in Madrid Spain, from to 08-15 of July 2013. Participation in this project will take 34 youth workers from 14 countries. The host organization of this training course is an ADEFIS.
The main aim of the training course is to provide a chance to young leaders and workers working especially with vulnerable groups as with youngsters facing social exclusion to increase their knowledge about human trafficking and violence as well as to share best practises and lessons learned with their colleagues. Moreover the training course will also focus on family violence and will try to ask question how family violence is influencing „supporting“ human trafficking. We will discuss the rights, responsibilities, the biggest sending regions and accepting countries and also ways of inclusion.
The training course will be based on non – formal learning and will include theoretical lectures, presentations, and discussions as team works in mix teams, role plays or art methods. The training course will connected youth leaders and workers coming from EU, SEE and Easter Europe and Caucasus region.