Seiklejate Vennaskond on noorteorganisatsioon, mis loodi mitteformaalsel kujul juba aastal 2003, praeguseks on tegu MTÜ-ga. Aastatel 2004-2015 oleme korraldanud üheksa noortevahetust ja kaheksa koolitust Eestis ja viinud läbi mitmeid kohalikke üritusi. Oleme üks Eesti suurimaid saatvaid organisatsioone, saates aastas sadu noori ja noortega töötavaid inimesi noortevahetustesse ja koolitustele. Samuti oleme saatev organisatsioon EVS vabatahtlikele, meil on projekte nii Euroopas, Aasias kui Aafrikas.

18 oktoober 2013

Koolitus Makedoonias "Initiate Explore Dream Discover!"

10.-18. november toimub Makedoonias koolitus, mille eesmärgiks on arendada osalejate initsatiivi ja ettevõtlikkust, tõsta osalejate loovust ja anda osalejatele uusi oskuseid, et leida endale sobiv töö. Eelkõige on oodatud kandideerima noored vanuses 18-25, kes hetkel ei õpi ega ei tööta. Osalemine koolitusel on tasuta (majutus, söök, koolitus), ise tuleb alguses osta lennukipiletid, millest 70 % saab tagasi. Hetke piletihinnad on ca 400 euri, seega omakulu on ca 120 eurot. Kandideerimiseks lae alla ANKEET ja saada see seiklejate.vennaskond@gmail.com. Hetke seisuga (02.03) üks vaba koht!



Veel infot:



The new ''Youth Opportunities Initiative'', adopted by the European Commission, calls on Member States to work on preventing early school leaving, helping youngsters develop skills relevant to the labor market, ensuring work experience and on-the-job training and helping young people find a first good job. 'TC Initiate Explore Dream Discover'' is a response to this initiative. Having in consideration high rates of youth unemployment in most of European countries, we have prepared a 8-days training that aims to develop sense of initiative and entrepreneurship, encourage talent development, give transferable skills and increase social connectedness of people in age from 18 to 25, not enrolled in formal education institutions and job market. Embodied learning approach and mix of simulations, outdoor and art activities, drama exercises, reflection and self-exploration exercises, brainstorming and problem solving techniques will be used to help develop participants' proactive approach, problem solving skills, flexibility, commitment, willingness to learn, self-awareness and self-reliance, stress management, time management, self-promotion, networking, teamwork, interpersonal and leadership skills.