Seiklejate Vennaskond on noorteorganisatsioon, mis loodi mitteformaalsel kujul juba aastal 2003, praeguseks on tegu MTÜ-ga. Aastatel 2004-2015 oleme korraldanud üheksa noortevahetust ja kaheksa koolitust Eestis ja viinud läbi mitmeid kohalikke üritusi. Oleme üks Eesti suurimaid saatvaid organisatsioone, saates aastas sadu noori ja noortega töötavaid inimesi noortevahetustesse ja koolitustele. Samuti oleme saatev organisatsioon EVS vabatahtlikele, meil on projekte nii Euroopas, Aasias kui Aafrikas.

29 jaanuar 2014

EVS vabatahtlikuks Islandile! Reageeri kiirelt!

Otsitakse kuut EVS vabatahtlikku 10ks kuuks Islandile vabatahtlikuks (erinevad projektid). Loe lähemalt kandideerimise juhendi kohta alt poolt, ning täida ära vajalikud andmed ise. Antud projekt ei ole veel rahastust saanud, kuid kui osutud valituks, on suur võimalus, et projekt saab rahastuse. Seiklejate Vennaskond on nõus olema saatev organisatsioon - siin on organisatsiooni poolsed vajalikud andmed:

Sending organisation: Seiklejate Vennaskond
                                                                                              

Accreditatation number: 2011-EE-49
Kui te saadate Islandi organisatsioonile oma kandideerimissoovi ja vajalikud dokumendid, siis kindlasti tuleb saata koopia seiklejate.vennaskond@gmail.com. Kandideerida tuleb enne 31.01.2014

Kirjeldus:

We will select and choose few candidates to volunteer at SEEDS Iceland for the project "International workcamps’ leaders / Environmental Messengers" (EI: 2012-ISL-7)
6 places available (4 for International workcamps’ leaders and 2 for Environmental messengers) starting in July 2014, for 10 months.
If you are interested in any or some of the projects and the period of time suits you, please send to us via email BEFORE January 31st (to evs@seeds.is), ALL the following documents in English:
  1. CV, Curriculum Vitae
  2. Specific motivation letter for the project
  3. The filled form with a summary of your data and SEEDS questionnaire with additional questions.
    You can find the form at: http://www.seeds.is/files/2014/seeds-evs-candidates-questionnaire-2014.doc
Applications will only be considered if the 3 documents are received fully completed. If you have applied for SEEDS projects in the past, please notice that the questionnaire has slightly changed.
Please state clearly which project(s) you are applying for, your preference and availability of time.