Seiklejate Vennaskond on noorteorganisatsioon, mis loodi mitteformaalsel kujul juba aastal 2003, praeguseks on tegu MTÜ-ga. Aastatel 2004-2015 oleme korraldanud üheksa noortevahetust ja kaheksa koolitust Eestis ja viinud läbi mitmeid kohalikke üritusi. Oleme üks Eesti suurimaid saatvaid organisatsioone, saates aastas sadu noori ja noortega töötavaid inimesi noortevahetustesse ja koolitustele. Samuti oleme saatev organisatsioon EVS vabatahtlikele, meil on projekte nii Euroopas, Aasias kui Aafrikas.

04 oktoober 2014

Noortevahetus Bulgaarias "Re-Act through Art"

20.-30. november toimub Veliko Tarnovos, Bulgaarias noortevahetus, mille teemaks on tarbimine kui globaalne probleem. Teemat käsitletakse läbi kaasagse kunsti. Projektis on oodatud osalema 18-25 aastased noored (+grupijuht ülemise vanusepiiranguta). Eesti osalejatele on kokku 5 kohta. Kohal on peale eestlaste veel bulgaarlased, itaallased, hispaanlased ja britid. Projektis osalemine on tasuta (majutus, toit, tegevused), lennukipiletid hüvitatakse 170 € ulatuses. Hetkel on võimalik saada piletid selle piirmäära sees (vt allpool), seega on osalus TASUTA.

Tutvu projekti infopakiga SIIN
Kandideerimiseks täida ära ANKEET 8.10.2014 ks (kaasa arvatud).

Osalejad leitud!

Võimalik reisikava:

Riia - Bukarest - Riia airbalticuga, 127 €, vaata reisikava SIIT.
Tallinn - Riia - Tallinn, piletid alates 5 € üks suund. Pakkumine SIIN.
Bukarest - Veliko Tarnovo - Bukarest, kas rongi või bussiga. Variante SIIN. Distants on 180 km, seega tundub 9 € rongipilet suhteliselt loogiline.

NB! Lennuhinnad on 04.10 seisuga, võivad jooksvalt muutuda!

Lisandub 1 lisaöö (30 nov - 1 detsember) Bulgaarias või Rumeenias. Hosteli hinnad hakkavad 5 €/inimene, seega see on ka ainus omakulu.