Seiklejate Vennaskond on noorteorganisatsioon, mis loodi mitteformaalsel kujul juba aastal 2003, praeguseks on tegu MTÜ-ga. Aastatel 2004-2015 oleme korraldanud üheksa noortevahetust ja kaheksa koolitust Eestis ja viinud läbi mitmeid kohalikke üritusi. Oleme üks Eesti suurimaid saatvaid organisatsioone, saates aastas sadu noori ja noortega töötavaid inimesi noortevahetustesse ja koolitustele. Samuti oleme saatev organisatsioon EVS vabatahtlikele, meil on projekte nii Euroopas, Aasias kui Aafrikas.

22 jaanuar 2015

3 projekti Rumeenias! Vali endale sobiv või osale lausa mitmes! ;)

Iasi's Rumeenias on toimumas projekt ettevõtlikkuse ja jätkusuutlikkuse teemal. Projekt koosneb ühest koolitusest ja kahest noortevahetusest. 23.-27. veebruar toimub noortele liidritele mõeldud koolitus, millest saavad osa võtta tulevaste noortevahetuste grupijuhid (st et osaleda koolitusel, tuleb hiljem osaleda ühes kahest noortevahetusest). 15.-21. märts toimub noortevahetus, mille fookusteemaks on sotsiaalne ettevõtlikkus. 29. 03 - 05.04 toimub noortevahetus, mille fookusteemaks on roheline ettevõtlikkus. Koolituse puhul kaetakse osalejate reisikulud kuni 275 € ulatuses, noortevahetuse puhul kuni 170 € ulatuses. Projektides osalemine on tasuta (majutus, toit, tegevused). Hetkel kui kombineerida, on odavamad lennud algusega Riiast ca 120 € edasi - tagasi, seega kõik kulud kaetud. 

Vaata koolituse 23-27. veebruar infopakki SIIT. Kandideerimiseks täida ära ANKEET 26.01ks (kaasa arvatud). NB! Kui kandideerid siia, siis peaksid kandideerima (ja olema valmis osalema ka ühes noortevahetuses).
Vaata noortevahetuse 15.-21. märts infopakki SIIT. Kandideerimiseks täida ära ANKEET 26.01ks (kaasa arvatud).
Vaata noortevahetuse 29.03 - 05.04 infopakki SIIT. Kandideerimiseks täida ära ANKEET HETKEL 1 VABA KOHT (09.02 seisuga). 

Kui kandideerid noortevahetusse osalejaks, siis vali ainult üks projekt, ära kandideeri mõlemasse. Ankeet tuleb täita inglise keeles. 

Vanusepiirang kõigil projektidel on 18-30 (Rumeenia omapära, kahjuks nooremad pole lubatud). 

Tutvu projektidesse mineja ABC -ga SIIN. Küsimused postita kommentaaridesse või facebooki.

NB! Enne kandideerimist veendu, et antud kuupäevad on sul tõesti vabad ja saad osaleda (pole eksameid vms).