Seiklejate Vennaskond on noorteorganisatsioon, mis loodi mitteformaalsel kujul juba aastal 2003, praeguseks on tegu MTÜ-ga. Aastatel 2004-2015 oleme korraldanud üheksa noortevahetust ja kaheksa koolitust Eestis ja viinud läbi mitmeid kohalikke üritusi. Oleme üks Eesti suurimaid saatvaid organisatsioone, saates aastas sadu noori ja noortega töötavaid inimesi noortevahetustesse ja koolitustele. Samuti oleme saatev organisatsioon EVS vabatahtlikele, meil on projekte nii Euroopas, Aasias kui Aafrikas.

02 märts 2015

EVS Rumeenias alates 1. mai - teemaks tervislikud eluviisid

Otsime EVS vabatahtlikku Aradi, Rumeeniasse teenistusse, mis algab 1. maist 2015 (kestvus 10 kuud). Projekti teemaks on tervislikud eluviisid. Kandideerima on oodatud 18-30 aastased noored. Vabatahtlikule on tasuta majutus, toit, tegevused ning samuti saab iga kuu taskuraha (60 €). Samuti kaetakse reisikulud 275 € ulatuses (edasi-tagasi). Lisaks sellele on vabatahtlikule ka erinevad koolitused (pre-departure, on-arrival, midterm, annual EVS event), keelekursused ja EVS vabatahtliku kindlustus. Projekti saatvaks organisatsiooniks on Seiklejate Vennaskond.


Kandideerimiseks lae alla ja täida ära ANKEET ja saada see koos oma inglise keelse CV-ga (kasuta SEDA vormi) aadressidele: evs.seiklejad@gmail.com ja evs@zury.org. Ära saada kirju eraldi, vaid lihtsalt üks kiri mõlemale aadressile korraga (nii saame jälgida, et ka partnerid on saanud ankeedi samal ajal kui meie). 

Kandideerimine on pikendatud kuni vabatahtliku leidmiseni! Hetke seisuga (03.03) on koht vaba! 

Selleks, et osaleda antud projektis, ei tohi kunagi olla teinud pikaajalist EVSi (rohkem kui 2 kuud).  Pikaajalist EVSi saab teha ainult 1 kord elus.
Postitage kõik küsimused kommentaaridesse, et ka teised näeksid (võib-olla on samad küsimused).