Seiklejate Vennaskond on noorteorganisatsioon, mis loodi mitteformaalsel kujul juba aastal 2003, praeguseks on tegu MTÜ-ga. Aastatel 2004-2015 oleme korraldanud üheksa noortevahetust ja kaheksa koolitust Eestis ja viinud läbi mitmeid kohalikke üritusi. Oleme üks Eesti suurimaid saatvaid organisatsioone, saates aastas sadu noori ja noortega töötavaid inimesi noortevahetustesse ja koolitustele. Samuti oleme saatev organisatsioon EVS vabatahtlikele, meil on projekte nii Euroopas, Aasias kui Aafrikas.

20 veebruar 2017

EVS võimalus Malagas, Hispaanias

Edastame 3 EVS Euroopa vabatahtliku teenistuse projekti, mis toimuvad Malagas, Hispaanias. Täpsem kirjeldus on leitav allpool:
http://europaerestu.eu/santa-maria-de-los-angeles-hosting/ (projektis osaleb ka praegu eesti vabatahtlik! :) )

Kandideerima on oodatud 18-30 aastased noored. Vabatahtlikule on tasuta majutus, söök, tegevused, kindlustus lisaks igakuine taskuraha ning kaetakse ka sõidukulud.

Loe ka infot meie kodulehel SIIN.


Kandideerimise tähtaeg on 10. märts 2017. Ilmselt mida varem kandideerida, seda suurem eelis on. Kindlasti veenduge, et teie ankeet oleks võimalikult konkreetne antud projekti jaoks ja teistest erinev! :) Peale kandideerimist edastage ka meile oma CV ja motivatsioonikiri evs.seiklejad@gmail.com, et juhul kui osutute valituks saame saame edasi tegutseda. 


Projekti osas teevad valiku vastuvõttev ja koordineeriv organisatsioon (mõlemad Hispaania omad), nemad teavitavad ka neid, kes saavad edasi skype vooru. Kui te mingit vastust ei saa, on mõttekas otse neile kirjutada. Meiega sõlmitakse partnerlus alles siis kui vabatahtlik on valitud ja ära kinnitatud :)

Saatvaks organisatsiooniks märgi Seiklejate Vennaskond. Meie HEI-REF (akrediteeringu number) on: 
2014-1-EE01-KA110-000539.

Vajalikud andmed leiad SIIT

Küsimused palun postitage blogi kommentaaridesse.