Seiklejate Vennaskond on noorteorganisatsioon, mis loodi mitteformaalsel kujul juba aastal 2003, praeguseks on tegu MTÜ-ga. Aastatel 2004-2015 oleme korraldanud üheksa noortevahetust ja kaheksa koolitust Eestis ja viinud läbi mitmeid kohalikke üritusi. Oleme üks Eesti suurimaid saatvaid organisatsioone, saates aastas sadu noori ja noortega töötavaid inimesi noortevahetustesse ja koolitustele. Samuti oleme saatev organisatsioon EVS vabatahtlikele, meil on projekte nii Euroopas, Aasias kui Aafrikas.

29 juuli 2017

EVS vabatahtlikuks Belgiasse - 6 erinevat projekti!

Otsime EVS vabatahtlikke BelgiasseTeenistused kestavad 1 aasta ja algavad 2018 aasta alguses (veebruaris/märtsis). Vaata projektide teemasid lähemalt infopakkidest. Kandideerima on oodatud 18-30 aastased noored. Vabatahtlikule on tasuta majutus, toit, tegevused ja kindlustus. Lisaks igakuine taskuraha (4 € /päevas)  ning kaetakse ka sõidukulud kuni 275 € ulatuses. 


Kandideerimise tähtaeg on 10. august 2017. Kandideerimiseks saada oma inglise või prantsuse keelne CV ja motivatsioonikiri aadressideleevs.seiklejad@gmail.com ja evs@compagnonsbatisseurs.be (paralleelselt - sama e-mailiga). 

Kirja pealkirjas too selgesti välja, mis projekti kandideerid ja kirja sisus märgi oma saatvaks organisatsiooniks Seiklejate Vennaskond. 

Tutvu kindlasti ka EVS lisainfoga Seiklejate Vennaskonna lehel SIIN ja Noorteagentuuri lehel SIIN.

Projektis osalemiseks pead elama teenistuse alguses Eestis. Samuti ei tohi sa olla varem teinud pikaajalist (üle 2 kuu) ega lühiajalist EVSi (seda saab teha ainult kord elus).

Kõik küsimused postita kommentaaridesse, küsi julgelt! :)