Seiklejate Vennaskond on noorteorganisatsioon, mis loodi mitteformaalsel kujul juba aastal 2003, praeguseks on tegu MTÜ-ga. Aastatel 2004-2015 oleme korraldanud üheksa noortevahetust ja kaheksa koolitust Eestis ja viinud läbi mitmeid kohalikke üritusi. Oleme üks Eesti suurimaid saatvaid organisatsioone, saates aastas sadu noori ja noortega töötavaid inimesi noortevahetustesse ja koolitustele. Samuti oleme saatev organisatsioon EVS vabatahtlikele, meil on projekte nii Euroopas, Aasias kui Aafrikas.

27 veebruar 2018

Euroopa vabatahtlik teenistus Prantsusmaal

Otsime EVS vabatahtlikke viite erinevasse projekti Saint-André-les-Vergers'is,  Prantsusmaal. Teenistus  kestab   1.oktoober 2018 kuni 31.august 2019Kõigi projektide teemaks on töö noorte ja lastega. Lähemalt iga projekti kohta loe infopackist. Kandideerima on oodatud 18-30 aastased noored. Vabatahtlikule on tasuta majutus, toit, tegevused ja kindlustus. Lisaks igakuine taskuraha  ning kaetakse ka sõidukulud kuni 275 € ulatuses. 

Loe projektide kohta lisa SIIN

Kandideerimise tähtaeg on 30.03.2018. Kandideerimiseks  saada oma motivatsioonikiri ja  inglise keelne CV aadressileevs.seiklejad@gmail.com ja b.marchand-fdmjcaube@orange.fr (sama emailiga, ära eraldi saada). 

Tutvu kindlasti ka EVS lisainfoga Seiklejate Vennaskonna lehel SIIN ja Noorteagentuuri lehel SIIN.

Projekt esitatakse rahastuse saamiseks sobivate vabatahtlike leidmisel.

Projektis osalemiseks pead elama teenistuse alguses Eestis. Samuti ei tohi sa olla varem teinud EVSi (seda saab teha ainult kord elus).