Seiklejate Vennaskond on noorteorganisatsioon, mis loodi mitteformaalsel kujul juba aastal 2003, praeguseks on tegu MTÜ-ga. Aastatel 2004-2015 oleme korraldanud üheksa noortevahetust ja kaheksa koolitust Eestis ja viinud läbi mitmeid kohalikke üritusi. Oleme üks Eesti suurimaid saatvaid organisatsioone, saates aastas sadu noori ja noortega töötavaid inimesi noortevahetustesse ja koolitustele. Samuti oleme saatev organisatsioon EVS vabatahtlikele, meil on projekte nii Euroopas, Aasias kui Aafrikas.

28 märts 2018

Euroopa vabatahtlik teenistus Belgias algusega oktoober 2018

Otsime EVS vabatahtlikku Marche-en-Famenne, BelgiasseTeenistuse algab 1. oktoober 2018 ja kestab 1 aasta. Projektis teemaks on tegevuste ja ürituste korraldamine vähemate võimaluste ja erivajadustega noortele. Kandideerima on oodatud 18-30 aastased noored. Vabatahtlikule on tasuta majutus, söök, tegevused ja kindlustus. Lisaks taskuraha (4€/päevas)  ning kaetakse ka sõidukulud kuni 275 € ulatuses. 

Vaata projekti infot SIIN

Kandideerimise tähtaeg on 6. aprill 2018 kell 16.00. Kandideerimiseks saada oma inglise keelne CV ja motivatsioonikiri paralleelselt (sama e-mailiga) aadressidele


Motivatsioonikiri peab olema personaalne antud projekti jaoks ning kasuks tuleb soov/valmidus õppida ka prantsuse keelt. 

Projekti osas teeb valiku vastuvõttev (Belgia) organisatsioon, nemad teavitavad ka neid, kes saavad edasi Skype vooru. Kui te mingit vastust ei saa, on mõttekas otse neile kirjutada. Meiega sõlmitakse partnerlus siis kui vabatahtlik on valitud ja ära kinnitatud :)

Saatvaks organisatsiooniks märgi Seiklejate Vennaskond. Meie HEI-REF (akrediteeringu number) on: 
2014-1-EE01-KA110-000539.

Kui on vaja siis muid vajalikke andmeid leiab SIIT

Tutvu kindlasti ka EVS lisainfoga Seiklejate Vennaskonna lehel SIIN ja Noorteagentuuri lehel SIIN.

Projektis osalemiseks pead elama teenistuse alguses Eestis. Samuti ei tohi sa olla varem teinud ei lühiajalist ega pikaajalist EVSi (seda saab teha ainult kord elus).

Kõik küsimused postita kommentaaridesse, küsi julgelt! :)