Seiklejate Vennaskond on noorteorganisatsioon, mis loodi mitteformaalsel kujul juba aastal 2003, praeguseks on tegu MTÜ-ga. Aastatel 2004-2015 oleme korraldanud üheksa noortevahetust ja kaheksa koolitust Eestis ja viinud läbi mitmeid kohalikke üritusi. Oleme üks Eesti suurimaid saatvaid organisatsioone, saates aastas sadu noori ja noortega töötavaid inimesi noortevahetustesse ja koolitustele. Samuti oleme saatev organisatsioon EVS vabatahtlikele, meil on projekte nii Euroopas, Aasias kui Aafrikas.

14 juuni 2018

Seiklejate Vennaskonna suvepäevad 2018

Sellel aastal toimuvad Seiklejate Vennaskonna suvepäevad 13. - 15. juuli Viljandimaal.

Suvepäevad toimuvad Kivi talus (http://www.kivitalu.ee), Vardis, Viljandi lähedal. 

Suvepäevadele on oodatud kõik Seiklejate Vennaskonnaga projektides käinud osalejad, meie sõbrad ja need, kes on muidu huvilised. Ootame nii neid, kes osalesid meie kõige esimestes projektides 2004-2005, kui ka need, kes alles tulevikus plaanivad osa võtta (ja muidugi kõik seal vahepeal). Tulla võib üksi, koos sõbrade või kaaslasega. Vanusepiirangut ei ole, kuid alla 18-aastastel võiks grupis olla keegi täisealine. 

Oleme planeerinud, et osalejaid võiks olla kokku ca 50. Osaliselt katame suvepäevadega seotud kulud meie, osaliselt palume panustada ka osalejatel. Osalustasu on 25 € (kui see on sinu jaoks liiga palju, anna teada ja üritame leida lahenduse), selle eest on tasuta majutus (tubades, enamik eraldi dušsiruumiga) ja toit 3x päevas. 
Saabumine on 13. juuli, lahkumine 15. juuli. Planeerime korraldada suvepäevade jooksul palju erinevaid tegevusi, mille puhul osalejad saavad ise otsustada, mis tegevustes ja millal nad osalevad ja millal nad naudivad niisama head seltskonda ja suve. Kohapeal on olemas ka sporditegemise võimalused (nt võrkpalli plats), ujumiskoht ja saun (ühel õhtul). 

Mõned tegevused, mida plaanime läbi viia:

- Erinevad praktilised töötoad
- Osalejate kogemuslood rahvusvahelistest projektidest: kõige hullemad noortevahetused, elumuutvad vabatahtliku töö kogemused ja kasulikud koolituskogemused
- Tiimivõistlused ja muud võistlusmängud
- Loovad töötoad (täpsustamisel)
- ja palju muud põnevat

REGISTREERI ENNAST SIIN ASAP, majas kohti jätkub umbes 50le. Kuupäevad on kindlad ja suvepäevad toimuvad 100 %. 


Suvepäevasid aitab rahastada Euroopa Liidu Erasmus+ programm  projekti "Involve! Include! Improve!" raames.