Seiklejate Vennaskond on noorteorganisatsioon, mis loodi mitteformaalsel kujul juba aastal 2003, praeguseks on tegu MTÜ-ga. Aastatel 2004-2015 oleme korraldanud üheksa noortevahetust ja kaheksa koolitust Eestis ja viinud läbi mitmeid kohalikke üritusi. Oleme üks Eesti suurimaid saatvaid organisatsioone, saates aastas sadu noori ja noortega töötavaid inimesi noortevahetustesse ja koolitustele. Samuti oleme saatev organisatsioon EVS vabatahtlikele, meil on projekte nii Euroopas, Aasias kui Aafrikas.

21 detsember 2018

Euroopa solidaarsuskorpuse projektid Kanaari Saartel

Otsitakse vabatahtlikke nelja projekti, mis toimuvad Kanaari Saartel. Kõikides projektides teenistus algab juba septembris 2019  ja kestab 11 kuud.
Kandideerima on oodatud 18-30 aastased noored.
Vabatahtlikule on tasuta majutus, tegevused ja kindlustus.
Lisaks saab vabatahtlik  iga kuu toiduraha ja taskuraha.
Kaetakse ka sõidukulud

1) Projekt toimub Gran Canarial ja TenerifelProjekti teemaks on noorte osalus ja kultuuride vaheline õpe, rohkem infot saad infopakist. 
infopaki leiad SIIN!

2) Projekt toimub La PalmasProjekti teemaks on Euroopa Liidu eesmärgid, väärtused ja hüved, rohkem infot saad infopakist.
Infopaki leiad SIIN!

3) Projekt toimub Brena AltasProjekti teemaks on Euroopa Liidu eesmärgid, väärtused ja hüved, rohkem infot saad infopakist.
Infopaki leiad SIIN!

4) Projekt toimub La PalmasProjekti teemaks on Euroopa Liidu eesmärgid, väärtused ja hüved, rohkem infot saad infopakist.
Infopaki leiad SIIN!

Kandideerimine kestab kuni 5. jaanuar! Kandideerimiseks täida infopakis olev ankeet ja saada oma inglise keelne CV (sama e-mailiga) aadressidele:

seiklejate.vennaskond@gmail.com ja sve@mojodecana.org

Tutvu kindlasti ka lisainfoga Seiklejate Vennaskonna lehel SIIN ja Noorteagentuuri lehel SIIN.

Projektis osalemiseks pead elama teenistuse alguses Eestis.