Seiklejate Vennaskond on noorteorganisatsioon, mis loodi mitteformaalsel kujul juba aastal 2003, praeguseks on tegu MTÜ-ga. Aastatel 2004-2015 oleme korraldanud üheksa noortevahetust ja kaheksa koolitust Eestis ja viinud läbi mitmeid kohalikke üritusi. Oleme üks Eesti suurimaid saatvaid organisatsioone, saates aastas sadu noori ja noortega töötavaid inimesi noortevahetustesse ja koolitustele. Samuti oleme saatev organisatsioon EVS vabatahtlikele, meil on projekte nii Euroopas, Aasias kui Aafrikas.

13 juuli 2017

EVS infomarket Tartus - 17 juuli!

Mõtle nüüd korraks ainult iseendale ja küsi endalt: kes ma olen? Mida ma elus teha tahan? Kui Sa tead, et sisimas on Sinu kutsumuseks muuta maailma, olla teejuhiks ja kasvada vaimselt suureks või lihtsalt rännata kaugele ja võibolla sellest veel kaugemale, siis tead… Sa kõlad meie jaoks täpselt nagu üks sündinud Euroopa teenistuse vabatahtlik!


Seikejate Vennaskond on valmis olema sulle saatev organisatsioon ning vastuvõtva organisatsiooni saad endale valida ise!  Mis veel parem, Sul on võimalus tutvuda 19 erineva organisatsiooniga 19st erinevast riigist siinsamas, meie väikeses Eestis, 17. JUULIL TARTUS!

EVS INFORMARKET on koht kõigile NOORTELE (15-30), kes soovivad läbida Euroopa vabatahtliku teenistuse. Tahad teada, et organisatsioon ja projekt on päris? Tutvuda erinevate vabatahtliku töö võimalustega Lähis-Idas, Põhja-Aafrikas ja Euroopas? Siis tule kohale ja tutvu erinevate organisatsioonide poolt pakutavate võimalustega. Pole vahet, kas soovid minna juba see aasta või alles paari aasta pärast - isiklik kontakt on eduka projekti alus! :)

Ootame kohale ka ORGANISATSIOONE, kes otsivad uusi partnereid ja kontakte, kellega koos projekt läbi viia või uusi sihtkohti, kuhu oma vabatahtlikud saata.
KUHU? KELLEGA? Jordaania, Tuneesia, Liibanon, Maroko, Egiptus, Armeenia, Gruusia, Ukraina, Bulgaaria, Poola, Rumeenia, Bosnia ja Hertsegoviina, Kreeka, Hispaania, Portugal, Itaalia, Prantsusmaa ja Wales (UK).
INFOMARKET toimub esmaspäeval 17. juulil kell 15.30 - 16.30 Domus Dorpatensises (Raekojaplats 1, Tartu - sissepääs Ülikooli tänavalt). Vaata asukohta SIIT 


Kindlasti pane ka attend meie FB üritusele, kuhu tuleb täpsemat infot organisatsoonide kohta ka enne eventi. Kutsu üritusele kaasa ka oma sõbrad! ;)