Seiklejate Vennaskond on noorteorganisatsioon, mis loodi mitteformaalsel kujul juba aastal 2003, praeguseks on tegu MTÜ-ga. Aastatel 2004-2015 oleme korraldanud üheksa noortevahetust ja kaheksa koolitust Eestis ja viinud läbi mitmeid kohalikke üritusi. Oleme üks Eesti suurimaid saatvaid organisatsioone, saates aastas sadu noori ja noortega töötavaid inimesi noortevahetustesse ja koolitustele. Samuti oleme saatev organisatsioon EVS vabatahtlikele, meil on projekte nii Euroopas, Aasias kui Aafrikas.

14 veebruar 2015

Kiire! EVS vabatahtlikuks Kreekasse! (algusega märts)

Otsime EVS vabatahtlikku Ateenasse, Kreekasse projekti, mis algab juba 1. märts 2015 (kestvus 1 aasta). Teatud juhtudel on võimalik ka alustada vabatahtliku tööd hilje, nt alates aprillist. Vabatahtlik töö on seotud noorteinfo edastamisega ja noortele suunatud tegevuste korraldamisega. Töötatakse üheskoos EVS vabatahtlikega teistestest Euroopa riikidest (ilmselt Türgist ja Hispaaniast). Vabatahtlikule on tasuta elamine, toit (toiduraha 150 €/kuus) ja tegevused, samuti saab iga kuu taskuraha 100 €. Lisaks on kaetud sõidukulud 360 € ulatuses, keelekursused ja kindlustus. Vabatahtlik saab osaleda ka erinevatel koolitustel (on-arrival, midterm, annual EVS event).
Tegu on juba rahastust saanud projektiga, ning tulenevalt sellest, et eelmine meie vabatahtlik minna ei saa, on vabanenud koht. Projekti saatvaks organisatsiooniks on Seiklejate Vennaskond.

Loe lisainfot SIIT


Osaleja on leitud.

1-aasta pikkust EVSi saavad teha ainult need, kes varem pole üldse EVSi teinud.

Lisaküsimused palun postitage siia alla kommentaaridena.