Seiklejate Vennaskond on noorteorganisatsioon, mis loodi mitteformaalsel kujul juba aastal 2003, praeguseks on tegu MTÜ-ga. Aastatel 2004-2015 oleme korraldanud üheksa noortevahetust ja kaheksa koolitust Eestis ja viinud läbi mitmeid kohalikke üritusi. Oleme üks Eesti suurimaid saatvaid organisatsioone, saates aastas sadu noori ja noortega töötavaid inimesi noortevahetustesse ja koolitustele. Samuti oleme saatev organisatsioon EVS vabatahtlikele, meil on projekte nii Euroopas, Aasias kui Aafrikas.

08 märts 2019

Euroopa Solidaarsuskorpuse projektid Bulgaarias

Otsitakse vabatahtlikke Momin prohod'isse, Bulgaariasse.
Vabatahtlikke otsitakse nii pikaajalisse kui ka lühiajalisse teenistusse. Pikaajaline teenistus algab kevadel  ja kestab 12 kuud. Lühiajalised teenistused on 2 kuud ning kestavad juuni-juuli või august-september. 
Kõik projektid on seotud keskkonnaga.
Kandideerima on oodatud 18-30 aastased noored.
Vabatahtlikule on tasuta majutus, tegevused ja kindlustus. Lisaks antakse vabatahtlikule söögiraha ning taskuraha. Loe täpsemalt projekti infost või kirjuta otse korraldajale - 2greena3@gmail.com

Kaetakse ka sõidukulud 275€ ulatuses

Projekti kohta rohkem infot saab SIIN:




Kandideeri projekti esimesel võimalusel ;)  
Kandideerimiseks saada oma inglise keelne CV ja motivatsioonikiri(sama e-mailiga) aadressidele:
seiklejate.vennaskond@gmail.com ja 2greena3@gmail.com


Tutvu kindlasti ka Euroopa solidaarsuskorpuse lisainfoga Seiklejate Vennaskonna lehel SIIN ja Noorteagentuuri lehel SIIN.

Projektis osalemiseks pead elama teenistuse alguses Eestis.