Seiklejate Vennaskond on noorteorganisatsioon, mis loodi mitteformaalsel kujul juba aastal 2003, praeguseks on tegu MTÜ-ga. Aastatel 2004-2015 oleme korraldanud üheksa noortevahetust ja kaheksa koolitust Eestis ja viinud läbi mitmeid kohalikke üritusi. Oleme üks Eesti suurimaid saatvaid organisatsioone, saates aastas sadu noori ja noortega töötavaid inimesi noortevahetustesse ja koolitustele. Samuti oleme saatev organisatsioon EVS vabatahtlikele, meil on projekte nii Euroopas, Aasias kui Aafrikas.

19 märts 2019

Seiklejate Vennaskonna "Teeme ära" kanuumatk

11.mai 2019 toimub esmakordselt Seiklejate Vennaskonna "Teeme ära" kanuumatk, mille käigus kanuutame ning koristame üheskoos Õhne jõge Tõrva lähistel Valgamaal.  Aktsioon algab kell 12.00 ning kestab ilmselt kuni 17.00.

Ühinema on oodatud kõik huvilised, kes soovivad Eesti looduse heaks midagi ära teha! Tulla võib üksi, koos sõbrade või kaaslasega. Vanusepiirangut ei ole, kuid alla 18-aastastel peaks kaasas olema keegi täisealine. Kui Sul aga seda pole registreeri end ikka ning püüame leida lahenduse :) 

Kokku on kanuudes 51 kohta. Registreeri ennast kiirelt, sest kohad lähevad kiireimatele reageerijatele. Ole valmis oma osalust kinnitama ning anna kindlasti teada, kui selgub, et sa ei saa tulla, et teised soovijad saaksid osaleda. 

Loe meie aktsiooni kohta lisa ka "Teeme ära" talgulehel. 

Anna teada oma soovist osaleda täites ANKEET. PS! Palun oota Seiklejate Vennaskonna kinnitust, et olla kindel, et saad osaleda. (Kui soovijaid on rohkem kui kohti jäävad hiljem avalduse teinud isikud ootejärjekorda ning saavad võimaluse kui keegi loobub) Aega kandideerida on kuni 6. aprill. (kinnitused saadame välja pärast seda kuupäeva)
Kanuudega toetab meid Spordiklubi Viraaž. 

Ühendame jõud, teeme koos midagi ägedat ning samal ajal ka kasulikku!