Seiklejate Vennaskond on noorteorganisatsioon, mis loodi mitteformaalsel kujul juba aastal 2003, praeguseks on tegu MTÜ-ga. Aastatel 2004-2015 oleme korraldanud üheksa noortevahetust ja kaheksa koolitust Eestis ja viinud läbi mitmeid kohalikke üritusi. Oleme üks Eesti suurimaid saatvaid organisatsioone, saates aastas sadu noori ja noortega töötavaid inimesi noortevahetustesse ja koolitustele. Samuti oleme saatev organisatsioon EVS vabatahtlikele, meil on projekte nii Euroopas, Aasias kui Aafrikas.

15 märts 2019

Vabatahtliku teenistuse projektid: CYA Cambodia ja NVDA Indoneesia (Hong-Kong)

Kaks erinevat vabatahtliku teenistuse projekti ootavad vabatahtlike. Üks projekt toimub Phnom Penh'is, Cambodias ja teine Indoneesias Semarang'is,  (partneriks on NVDA Hong-Kongis kuid teenistus viiakse läbi Indoneesias). 
Teenistused kestavad 3 kuud. Eesti osalejatele on kummaski projektis 1 koht. Kandideerima on oodatud 18-30 aastased noored. 

Projektide teemaks on töötamine vastuvõtvas organisatsioonis ning noortevahetuse/töölaagri läbiviimine sihtriigis. Vabatahtlik peab olema valmis võtma grupijuhi või korraldaja rolli noortevahetusel (selgub jooksvalt).

Vabatahtlikul on kohustuslik osaleda kõikides ettenähtud projekti faasides:

21. mai - 04. juuni 2019 - koolitus Prantsusmaal 
07. - 21. september 2019 - noortevahetus Portugalis
detsember 2019 - veebruar 2020 - vabatahtlik teenistus Indoneesias või Cambodias
märts 2020 - tagasiside seminar Cambodias

Vabatahtlikule on tasuta majutus, tegevused ja kindlustus.

Lisaks antakse iga kuu  taskuraha  ja söögiraha või tagatakse iga kuu vabatahtlikule söök korraldaja poolt. 
Kaetakse ka sõidukulud  limiidi ulatuses

Loe World-Exchange projekti ja vabatahtlike teenistuste kohta SIIN. Vaata projekti Facebooki SIIN.

NVDA Indonesia projekti kohta loe lisa  SIIN.
CYA Cambodia projekti kohta loe lisa SIIN.

Kandideeri kuni 5. aprill. Kandideerimiseks täida ANKEET ja saada oma inglisekeelne CV ja motivatsioonikiri seiklejate.vennaskond@gmail.com. NB! Kandidaatidelt on oodatud ka aktiivne panustamine Seiklejate Vennaskonna töösse. 

Tutvu kindlasti ka Euroopa solidaarsuskorpuse lisainfoga Seiklejate Vennaskonna lehel SIIN ja Noorteagentuuri lehel SIIN.

Projektis osalemiseks pead elama teenistuse alguses Eestis. Samuti ei tohi sa olla varem teinud üle 2 kuu pikkust EVSi või ESC'i (seda saab teha ainult kord elus).