Seiklejate Vennaskond on noorteorganisatsioon, mis loodi mitteformaalsel kujul juba aastal 2003, praeguseks on tegu MTÜ-ga. Aastatel 2004-2015 oleme korraldanud üheksa noortevahetust ja kaheksa koolitust Eestis ja viinud läbi mitmeid kohalikke üritusi. Oleme üks Eesti suurimaid saatvaid organisatsioone, saates aastas sadu noori ja noortega töötavaid inimesi noortevahetustesse ja koolitustele. Samuti oleme saatev organisatsioon EVS vabatahtlikele, meil on projekte nii Euroopas, Aasias kui Aafrikas.

02 juuli 2015

EVS Rumeenias - algus 1. oktoober

01.10.2015 - 01.03.2016 toimub Sighisoaras, Rumeenias Euroopa vabatahtliku teenistuse projekt, mille teemaks on erinevad tegevused Sighisoara linnas ja enda päedevuste arendamine. Projekti käigus viivad vabatahtlikud läbi erinevaid töötubasid ja korraldavad üritusi. Samas saavad nad ka uusi teadmisi ja oskuseid antud valdkonnas (vt infopakk). Eesti osalejatele vanuses 18-30 on kaks kohta.  Projekti vältel on vabatahtlikele tasuta elamine, toiduraha (100 €/kuus), taskuraha (60 €/kuus), kindlustus, koolitused ja keelekursused. Samuti kaetakse reisikulud edasi-tagasi 275 €väärtuses. 

1 vabatahtlik saab osaleda (peab osalema) ka ettevalmistaval kohtumisel 28. - 31. juuli 2015. Ka seal on reisikulud kaetud 275 € ulatuses. 

Kandideerimiseks tuleb saata oma inglise keelne CV, motivatsioonikiri (kujul eesnimi+perekonnanimi +MOT/CV) ja lühike essee "My best friend" (1500 sõna) samaaegselt negrei_alexandra@yahoo.com ja evs.seiklejad@gmail.com (saatke kiri mõlemale meiliaadressile korraga, et näeksime, et ka Rumeenia pool on kirja saanud). Kandideerijatel tuleb olla valmis skype intervjuuks korraldajatega. Palun tooge selgelt välja kandideerides, mis projekti kandideerite :)

Kandideerimise tähtaeg on 10. juuli 2015.

Projekti infopakk asub SIIN. Kindlasti tutvu enne kandideerimist ja küsimused esita siin samas kommentaaridena.

Loe ka kindlasti vabatahtliku juhendit Euroopa Noored lehel: http://euroopa.noored.ee/rahastus/euroopa-vabatahtlik-teenistus/vabatahtlikule/


Kandideerida võivad ainult noored, kes ei ole varem osalenud pikaajalises (2+ kuud) Euroopa vabatahtliku teenistuse projektis. Pikaajalist EVSi saab teha ainult üks kord elus.